Proffsiga arbeten över hela Sverige
– Vi skapar din unika stil!

Välkommen till

Franda AB

Vi på Franda AB är experter på allt som har med dekor och olika typer av skyddsfilmer att göra. Oavsett om du vill ha ett insynsskydd till din altan eller dekorera din firmabil är vi redo att stå till tjänst. Vi erbjuder ett pålitligt team som alltid lyssnar på dina behov.

Hos oss kan du få hjälp med hela processen. Först skapar vi en design och står för allt förarbete. Sedan tar vi fram själva produkten och ser till att den kommer på plats. Det är viktigt att produkten signalerar det ditt företag står för och det du vill säga.

Nedanför hittar du 

Våra tjänster

Dekorfilm

Vi på Franda AB trycker och monterar dekorfilm på väggar, golv och fönster.
Dekorfilm

Fordonsdekor

Fordonsdekor gör så att du effektivt kan marknadsföra ditt företag på ditt fordon.
Fordonsdekor

Splitterskyddsfilm

Splitterskyddsfilmen gör att glaset håller ihop, om en olycka inträffar.
Splitterskyddsfilm

Solfilm

Vill du skydda dina möbler från UV-strålning? Då kan solfilm vara ett alternativ.
Solfilm

Frostfilm

Frostfilm är ett effektivt sätt att skapa ett snyggt och stilrent insynsskydd.
Frostfilm

Specialfoliering

Vi folierar inte bara fordon, även båtar, inventarier och möbler går bra att foliera.
Specialfoliering

Vi på Franda AB hjälper dig från

Start till slutgiltigt projekt

När du oss på Franda AB anlitar oss köper du en helhetslösning. Första gången du kontaktar oss får du berätta mer om vad du önskar och vad du har tänkt. Vi har en nära och transparent dialog hela vägen så du kan känna dig trygg som kund.

Det spelar ingen roll om du beställer en dekorfilm, en frostfilm eller en solfilm, du kan alltid räkna med samma höga service. Vi älskar att vara kreativa och brinner verkligen för vårt yrke. Under åren har vi hjälpt många företag och även privatkunder med olika typer av foliering och film. Många av dem är idag återkommande kunder som lägger regelbundna beställningar.

Kontakta oss

Vi är experter på allt som har med dekor och olika typer av skyddsfilmer att göra.
Kontakta oss!

Franda AB är tillgängliga i hela Sverige

För oss spelar det ingen roll var i Sverige du befinner dig. Vi kan leverera våra tjänster till hela landet och är alltid öppna för nya förfrågningar. Tillsammans skapar vi en unik stil som får dig att sticka ut från mängden. Du är alltid välkommen att skicka in en förfrågan och få en första offert utan förpliktelser.

Om du känner att du vill gå vidare är vi redo att sätta igång. Du får en kontaktperson som du alltid kan nå om du har några frågor eller funderingar. En bra och nära kundkontakt är A och O i vår verksamhet.

Vi sätter vår unika prägel

Oavsett vilken av våra tjänster du väljer kan du lita på att vi alltid gör det där lilla extra. Vi känner stor yrkesstolthet och sätter alltid vår unika prägel på våra designer. Vi är väl medvetna om att vår design ofta är ansiktet utåt för ditt företag och tar det på största allvar.

Du har garanti på samtliga av våra arbeten och vi slutar inte förrän du är 100 % nöjd. Ta gärna en titt på våra arbeten för referenser.

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs om vår integritetspolicy.